Mumijo

Často, když pocítíme malátnost, okamžitě sáhneme po syntetických tablet. Ale zapomínáme, že příroda nám dává mnoho přírodních léčivých látek. Jedním z nich je mumie - často se nazývá "horská pryskyřice", "slzy hor" nebo "horský vosk". 

Mumie jako nejcennější komplex přírodních biologicky aktivních látek se během několika staletí dokonale osvědčil. Doplňky stravy

Vlastnosti

Kombinace organických a minerálních sloučenin určuje širokou škálu užitečných vlastností mumie. Například:

  • aktivuje metabolické procesy, způsobuje urychlenou regeneraci poškozených tkání, 
  • stimuluje procesy krvetvorby, 
  • má výrazný antimikrobiální účinek, 
  • zvyšuje schopnost jater neutralizovat toxiny. 

Kromě toho má mumie vysokou imunomodelační, antiseptickou, protizánětlivou aktivitu, normalizuje minerální metabolismus, zvyšuje obranyschopnost těla.

Doplňky stravyHistorie

Historie použití mumie jako prostředku s vysokou biologickou aktivitou sahá více než tři tisíce let. Ve starověku byl široce používán v medicíně Íránu, Arábie, Indie, Střední Asie, Číny. O léčivých vlastnostech psal Aristoteles. 

V rukopisů, které se dostaly do naší doby, se uvádí, že mumie je léčivý balzám, který léčí člověka před chorobami střev a ledvin, tuberkulózou a astmatem, onemocněními srdce a očí, pomáhá při cukrovce.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Mumijo Evalar Mumijo Evalar

Společnost Evalar představuje mumijo altajského původu v tabletách. Tabletová forma mumie je vyráběna patentovanou technologií bez použití pomocných látek.

Mumijo obsahuje 28 až 32 chemických látek, 30 makro a mikroprvků, 10 různých oxidů kovů, 6 aminokyselin a celou řadu vitamínů, jako jsou vitamíny skupiny B a jiné.

Mumio přispívá k:

  • udržování normálního stavu kostní tkáně;
  • zvýšení obranyschopnosti těla.